Wij stellen graag aan u voor: het Lexxyn Groep Account Team

Het Lexxyn Groep Account Team bestaat uit diverse experts in hun vakgebied. Met dit team vakkundige specialisten is ieder kantoor voorbereid op de toekomst. Iedere deskundige heeft - naast een brede kennis van juridische ICT-vraagstukken - zijn eigen focusgebied. Op deze manier is de Lexxyn Groep in staat adequaat in te haken op ontwikkelingen zoals KEI, datalekken, online samenwerken en procesoptimalisatie. De specialisten vertalen trends en mogelijkheden naar uw specifieke situatie en adviseren u in begrijpelijke taal. Zij zijn de verbinding tussen u, uw medewerkers en (potentiële) leveranciers. 

Hier kunt u lezen wie deze specialisten zijn en wat de drijfveer is van één ieder.
Vrijblijvend in gesprek met een van onze Account Team leden? Neem contact op met de Lexxyn Groep voor een afspraak.

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Hengelo

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Wouter Niesink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord

Wij zijn tevreden gebruikers. Met name over de mogelijkheden die CClaw biedt voor de financiële verslaglegging zijn wij zeer te spreken.

- Clementine Lems, VBTM Advocaten te Rotterdam, Utrecht en Best