Overlijdensbericht over onze geliefde collega en vriend Eugene Haarmans

Het doet mij groot verdriet u te moeten berichten dat Eugene Haarmans, een van de bekende en geliefde gezichten van Clip Consultants, in de nacht van 11 op 12 september op 59 jarige leeftijd is overleden. Ons medeleven en condoleances gaan in de eerste plaats uit naar zijn gezin, familie en naasten.

Zoals u wellicht weet heeft Eugene vorig jaar om gezondheidsredenen een stapje terug gedaan qua werkzaamheden voor onze organisatie. De afgelopen maanden is zijn gezondheid helaas nog verder achteruit gegaan. Eugene zal ons altijd bijblijven als de altijd gezellige, uitgesproken en bovenal betrokken collega en vriend. Hij kwam altijd graag bij onze klanten over de vloer en vele van u zullen Eugene dan ook al vele jaren gekend hebben.

Op https://www.condoleance.nl/19114/eugene--haarmans.html is er gelegenheid om het online condoleanceregister te tekenen. Als u middels bijvoorbeeld een kaart of bloemen uw medeleven wil betuigen, of andere vragen heeft naar aanleiding van dit bericht, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@clipconsultants.nl.

Jeroen de Boer
Directeur Clip Consultants


Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Oscar Hijink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord