Stichting Escrow CClaw

Uw sleutel naar de toekomst

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daar weet u als advocaat alles van. En wij als Clip Consultants ook. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor uw data zeer serieus want zonder CClaw  loopt uw bedrijfsvoering spaak. Ondanks alle veiligheidsmaatregelen die wij treffen, kan er natuurlijk altijd iets onverwachts gebeuren. Daarom is Stichting Escrow CClaw opgericht.

De stichting beheert onze nalatenschap: de broncodes voor onze programmatuur. Deze broncodes zijn nodig om de software waarop uw kantoor vertrouwt up-to-date te houden en verder te ontwikkelen. Als dat niet gebeurt, wordt de software onbruikbaar en uw data ontoegankelijk. U kunt zich waarschijnlijk prima voorstellen wat dat voor uw kantoor betekent.

De stichting controleert de waardevolle broncodes periodiek zodat er altijd een actuele back-up beschikbaar is in geval van nood. Daarom zijn vele advocaten al lid van Stichting Escrow CClaw.
Deelname aan Stichting Escrow CClaw is uw verzekering voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Doet u al mee? Voor de premie hoeft u het niet te laten.

  • 1 t/m 2 fee-earners      € 75,- per jaar exclusief btw
  • 3 t/m 7 fee-earners      € 100,-
  • 8 t/m 10 fee-earners    € 125,-
  • >10 fee-earners           € 150,-

 

Stichting Escrow CClaw is uiteraard volledig onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk.

Voor meer informatie:

Mailen: info@escrowcclaw.nl

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Oscar Hijink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord