Tip van Clip | Veilig documenten ontvangen van uw cliënten

Met deze serie artikelen geven we u handige tips over het gebruik van CClaw of een andere dienst van Clip Consultants. Zo zorgen we ervoor dat u altijd het maximale uit onze software haalt en wellicht handige functionaliteiten ontdekt, die uw dagelijkse werkzaamheden makkelijker maken.

In de vorige Tip van Clip hebben we het gehad over het veilig versturen van (grote) bestanden naar uw cliënten. Toch zal het omgekeerd ook voorkomen dat u wilt dat uw cliënt meerdere documenten bij u aanlevert.

Wanneer de documenten niet al te groot zijn, kan dit veelal gewoon per e-mail. Uw spamfilter zorgt er immers voor dat u niks schadelijks binnenhaalt. Maar wanneer u voor ieder gevraagd document een losse e-mail ontvangt, en grote documenten wellicht via een oplossing als WeTransfer naar u verzonden worden, dan is efficiëntie ver te zoeken. Zeker als u al deze informatie ook nog eens handmatig in het CCdms moet opslaan.

Tip van Clip

Maak ook hier gebruik van de Enterprise Drive oplossing van Lexxyn Groep Partner ICT Concept. Middels de zogenaamde “Postvak In” functie, kunt u een specifieke map, in de Enterprise Drive, online beschikbaar maken. Voor de toegang tot deze map wordt een URL gecreëerd, welke u weer gemakkelijk met uw cliënt kunt delen. Bovendien kunt u deze map desgewenst voorzien van een wachtwoord en slechts voor een bepaalde periode toegankelijk maken.

Zodra uw cliënt alle gevraagde documentatie aan de map heeft toegevoegd, kunt u deze met één handeling toevoegen aan zijn of haar dossier.

Gohar Chaudhry van Lexxyn Groep Partner ICT Concept vertelt u meer over deze Postvak In functie in onderstaande korte video.Meer informatie

Wilt u meer weten over de Postvak In optie van de Enterprise Drive? Neem dan gerust even contact met mij op via Eugene@clipconsultants.nl.

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Oscar Hijink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord