Tip van Clip | Vast uurtarief per cliënt

Met deze serie artikelen geven we u handige tips over het gebruik van CClaw of een andere dienst van Clip Consultants. Zo zorgen we ervoor dat u altijd het maximale uit onze software haalt en wellicht handige functionaliteiten ontdekt, die uw dagelijkse werkzaamheden makkelijker maken.

Bij veel kantoren zien we dat er met een cliënt een vast uurtarief wordt afgesproken, wat per dossier moet worden vastgelegd. Dit is geen moeilijke handeling, maar wel één die snel wordt vergeten. Doordat er steeds opnieuw het juiste uurtarief ingesteld moet worden, maakt dit het ook nog eens een tijdrovend en foutgevoelig klusje. Daarom is het nu mogelijk om binnen CClaw automatisch, voor alle dossiers van uw cliënt, een vast uurtarief in te stellen.

Tip van Clip
Om dit in te stellen gaat u binnen CClaw naar de desbetreffende relatie, en kiest u voor het tabblad ‘Financieel’. Hier kunt u het vaste uurtarief instellen. Bij het koppelen van de desbetreffende relatie met het dossier, krijgt u de volgende vraag en opmerking:


Hierna wordt automatisch op het tabblad ‘Uitgebreide gegevens’ het vaste uurtarief ingevuld.

Heeft u de juiste versie al?
Deze optie is beschikbaar vanaf versie 4.1.61 build 5 van CClaw. Wilt u graag weten met welke versie van CClaw u werkt, dan kunt u dit zelf binnen CClaw controleren. Ga rechtsboven in uw beeldscherm naar ‘Help’. Hier kiest u vervolgens voor ‘Info’, en daar wordt getoond welke versie u op dit moment gebruikt.

Heeft u nog niet de juiste versie van CClaw en wilt u toch graag van deze optie gebruik maken? Stuur dan even een e-mail naar kevin@clipconsultants.nl, zodat wij direct een update voor u in kunnen plannen.

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Hengelo

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Wouter Niesink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord

Wij zijn tevreden gebruikers. Met name over de mogelijkheden die CClaw biedt voor de financiële verslaglegging zijn wij zeer te spreken.

- Clementine Lems, VBTM Advocaten te Rotterdam, Utrecht en Best