Tip van Clip | Uw urenadministratie altijd op orde

Met deze serie artikelen geven we u handige tips over het gebruik van CClaw of een andere dienst van Clip Consultants. Zo zorgen we ervoor dat u altijd het maximale uit onze software haalt en wellicht handige functionaliteiten ontdekt, die uw dagelijkse werkzaamheden makkelijker maken.

De reguliere werkdag is voorbij en het werkstation is inmiddels uitgeschakeld. Toch bent u nog steeds bereikbaar via uw mobiele telefoon. Mailtjes, telefoontjes, het werk gaat soms nog wel even door. Het zij in de avonduren of zelfs in de weekenden. Natuurlijk moeten die uren ook bijgehouden worden. Maar hoe doet u dat dan? Middels een notitie op uw telefoon of houdt u ouderwets fysiek een briefje bij om de uren vervolgens op maandag in te voeren zodra het werkstation weer is ingeschakeld?

Tip van Clip:
Installeer de CCuren app op uw telefoon en houdt daarmee uw urenadministratie op orde! Door gebruik te maken van onze uren app hoeft u uw uren niet meer op een alternatieve manier te administreren, wanneer u niet op kantoor bent. De CCuren app geeft u namelijk rechtstreeks inzicht in uw urenadministratie binnen CClaw. U kunt uw verrichtingen inzien, nieuwe verrichtingen invoeren of bestaande verrichtingen wijzigen. Het enige wat u daarvoor nodig heeft is een internetverbinding.

Wilt u weten hoe deze app eruitziet? Bekijk dan hier de nieuwe video.


Wilt u gebruik maken van de CCuren app? Neem dan even contact met mij opnemen door een e-mail te sturen naar kevin@clipconsultants.nl of telefonisch via 041 344 8888

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Hengelo

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Oscar Hijink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord