Tip van Clip | Print to CClaw

Met deze serie artikelen geven we u handige tips over het gebruik van CClaw of een andere dienst van Clip Consultants. Zo zorgen we ervoor dat u altijd het maximale uit onze software haalt en wellicht handige functionaliteiten ontdekt, die uw dagelijkse werkzaamheden makkelijker maken.

Uw digitale dossiers dienen up-to-date te zijn. Daarmee bedoelen we dat alle relevante informatie aan het dossier toegevoegd moet zijn in CCdms, en dit kan nog wel eens een hele klus zijn. Helemaal omdat u dit niet met één simpele muisklik kunt regelen.

Ons werd dan ook vaak de vraag gesteld of er een mogelijkheid was om belangrijke documenten, zoals overzichten gegeneerd vanuit CClaw, jurisprudentie gevonden op internet of losse pdf-bestanden, rechtstreeks toe te voegen aan het desbetreffende digitale dossier.


Printscreen - Print to CClaw

Deze vraag moesten we voorheen met “Nee, helaas niet” beantwoorden. Maar wanneer u ons vandaag de dag deze vraag stelt, dan kunnen we hem beantwoorden met “Ja dat kan met Print to CClaw”!

Middels Print to CClaw kunt u alle belangrijke documenten (overzichten, pdf’s, afbeeldingen en internetpagina’s) direct aan uw digitale dossiers toevoegen.

De Tip van Clip:
Maak gebruik van Print to CClaw en voorkom onnodige handelingen om uw digitale dossiers up-to-date te houden!

Wilt u weten hoe Print to CClaw precies werkt? Bekijk dan deze video:


Bent u benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van deze add-on? Stuur dan even een e-mail naar eugene@clipconsultants.nl of neem telefonisch contact met hem op via 041 344 8888.

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Oscar Hijink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord