Tip van Clip | Het verschil: gebruiker vs medewerker

Met deze serie artikelen geven we u handige tips over het gebruik van CClaw of een andere dienst van Clip Consultants. Zo zorgen we ervoor dat u altijd het maximale uit onze software haalt en wellicht handige functionaliteiten ontdekt, die uw dagelijkse werkzaamheden makkelijker maken.

Zoals we in de vorige editie van de Tip van Clip al aangaven, zijn “de gebruiker” en “de medewerker” twee verschillende zaken. Zo geeft het gebruikersprofiel u het recht om in te loggen en bepaalde handelingen binnen CClaw uit te voeren.

Een medewerkersprofiel is simpelweg een vereiste wanneer er uren op de desbetreffende medewerker geregistreerd dienen te worden. Maar naast het schrijven van uren, zijn er nog meer mogelijkheden die het medewerkersprofiel u biedt.

Voordelen
Zo kunt u bijvoorbeeld vooraf een begroting bepalen, op basis waarvan verschillende rapportages samengesteld kunnen worden. Ook kunt u, per medewerker, een bepaald aantal normuren vaststellen. Bovendien heeft u de mogelijkheid NAW-gegevens te integreren met uw sjablonen, declaraties en aanmaningen.

De Tip van Clip:
Werk efficiënter door alle opties van het medewerkersprofiel maximaal te benutten. Bekijk onze video waarin we uitleggen hoe u dit profiel aanmaakt, en hoe u de diverse opties in kunt stellen.


Heeft u nog aanvullende vragen over het instellen van één van deze profielen? Dan kunt u altijd even contact opnemen via e-mail met: eugene@clipconsultants.nl of telefonisch via: 0413 34 8888

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Hengelo

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Oscar Hijink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord