Tip van Clip | Duik ’s lekker onder deze zomer

Met deze serie artikelen geven we u handige tips over het gebruik van CClaw of een andere dienst van Clip Consultants. Zo zorgen we ervoor dat u altijd het maximale uit onze software haalt en wellicht handige functionaliteiten ontdekt, die uw dagelijkse werkzaamheden makkelijker maken.

Het was me het (anderhalf)jaartje wel. Het was aanpoten, meeveren en vooruitdenken voor de advocatuur. Wat zijn we dankbaar dat CClaw zo’n belangrijke bijdrage mocht leveren in de continuïteit van veel kantoren tijdens de thuiswerkperiode. En nu? Nu is het tijd voor veel juridische professionals om even stil te staan. Om op te laden om daarna weer op volle kracht te bouwen aan de toekomst van uw kantoor.

Niks nieuws onder de zon

Wij duiken ook even onder. Niet als bedrijf - wij zijn en blijven gewoon bereikbaar - maar met de Tip van Clip. Na de zomervakantie zijn wij weer bij u terug en denken wij graag mee over hoe u CClaw maximaal kunt gebruiken. Want back to the office wordt een historische terugkeer naar kantoor, waarbij een hybride werkplekmodel aan de basis zal staan. We moeten samen een nieuwe digitale weg vinden om vanuit verschillende locaties (samen) te werken. Om dit vorm te geven met klanten hebben wij weer diverse fysieke opleidingen en praktische Tips van Clip gepland staan.

Voor nu naast een praktische tip ook een welgemeende en menselijke tip: duik ’s lekker onder deze zomer. U heeft het verdiend!

Wilt u dat wij na de vakantie fysiek langskomen om u te begeleiden bij het optimaal gebruikmaken van CClaw en onze aanvullende diensten? Neem dan gerust contact met mij op via eugene@clipconsultants.nl of via 0413 - 34 88 88.

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Oscar Hijink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord