Tip van Clip | Digitaal declareren en aanmanen vanuit CClaw

”Doen ze bij jullie aan digitaal declareren en aanmanen?”

Zomaar een vraag die ik stelde tijdens een telefoongesprek met een van mijn relaties. Antwoord “Ja dat doen we al jaren. Ik print de declaratie uit, loop naar de scanner, scan hem in en verzend hem naar mijn e-mailadres, plak de declaratie in een nieuwe e-mail en verzend hem naar de client.”

Tip van Clip: 
Dat kan beter en sneller: door digitaal te declareren en aanmanen vanuit CClaw. Bovendien kunnen we dit snel voor u regelen. Stuur mij uw logo’s, dan maakt Kevin er digitaal briefpapier van en vervolgens helpt Nancy of Jurgen-Jan u even met de eerste declaratieronde en klaar. Besparing aan tijd: minimaal 70%. Daarnaast voegen we ook nog een iDEAL betaallink toe aan de digitale declaratie, zodat uw relatie direct zijn betaling kan doen. Het verbetert daarmee ook nog eens uw cashflow. 

Dus bent u nog niet aan het digitaal declareren via CClaw? Stuurt u mij dan een e-mail via eugene@clipconsultants.nl, en ik voorzie u van alle informatie die u nodig heeft.

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Hengelo

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Wouter Niesink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord

Wij zijn tevreden gebruikers. Met name over de mogelijkheden die CClaw biedt voor de financiële verslaglegging zijn wij zeer te spreken.

- Clementine Lems, VBTM Advocaten te Rotterdam, Utrecht en Best