PLEIT2014 overtreft torenhoge verwachtingen

 

Het was nog halfschemerig toen rond 7:45 uur de eerste bezoekers arriveerden bij evenementenlocatie DeFabrique in Utrecht. Ook de pendelbus vanaf NS station Maarssen deed goede zaken. Badges werden uitgedeeld. Jassen aangenomen. Het ontbijt geserveerd in een knusse, door de nauwe toegang ietwat bijzondere Silo 0. De ontbijtsessie, bijna als traditioneel verzorgd door Arnoud Engelfriet, startte om 8:15 uur met een daverende, audiovisuele kick-off. Naar later zou blijken een passende start van een even daverende kennisdag. 

Hoogtepunten van de dag vormden de plenaire sessie door mr. Wilma van Dijk, Directeur Cybersecurity & plaatsvervangend Nationaal Coördinator Terrorisme Bestrijding en Veiligheid, in de middag gevolgd door de lezing door het Ministerie van Veiligheid en Justitie samen met de Rechtspraak over Programma KEI. Aanwezigen communiceerden volop via social media over de thema’s die in de zaal werden besproken, vragen die werden beantwoord en stellingen die werden geponeerd. Het leidde ertoe dat onder #PLEIT2014 vrijwel een doorlopende update werd gegeven door organisatie en aanwezigen van wat er plaatsvond in DeFabrique.

Nu, een dag na PLEIT2014, kan de balans worden opgemaakt. En dat kan de organisatie met tevredenheid doen. Want de reacties zijn overweldigend! Aanwezigen, sprekers, sponsoren, standhouders…ze uiten lovende woorden. Voor de organisatie, voor het programma, de inhoudelijkheid van de sessies (“Geen commerciële verhalen, maar informatie waar je iets aan hebt en waar je bij wijze van morgen al mee aan het werk kunt.”), de kwaliteit van de sprekers, de ruime opzet van de zalen, de originaliteit. PLEIT2014 heeft daadwerkelijk de eerdere edities overtroffen. Een hartelijk dank voor allen die daaraan hebben bijgedragen!

Perfectie zit ‘m in de details en ook dat verstaat de organisatie van PLEIT2014. Zo zijn komende week via de website van PLEIT2014 voor vrijwel alle lezingen de factsheets te downloaden. Met daarin opgenomen informatie over de spreker, een samenvatting van de lezing en contactgegevens voor aanvullende informatie. Onmisbare info voor juristen die niet in de gelegenheid waren om PLEIT2014 te bezoeken en voor aanwezigen die de inhoud van presentaties nog eens willen nalezen.

Meer informatieover PLEIT: www.pleit.nl

 

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Oscar Hijink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord