Nieuw! Klantenportal Clip Consultants

De CClaw klantenportal is dé beveiligde omgeving voor klanten van Clip Consultants. Via deze portal kunnen wij specifiek voor klanten berichten of downloads klaarzetten.
Na inloggen kan men deze berichten bekijken of downloaden. Ook kan men hier zelf berichten plaatsen en bestanden uploaden die voor Clip Consultants bestemd zijn.

Hoe krijgt u als klant toegang?
Als u gebruik wilt maken van deze portal kunt u dat aangeven op onze site onder kopje 'Klantenportal'.
U treft onderaan het inlogscherm een link om een nieuw account aan te vragen. Er kunnen meerdere contactpersonen per kantoor geregistreerd worden. U kunt het wachtwoord te allen tijde zelf wijzigen als u ingelogd bent op de portal.

Wat kunt u verwachten?
Er zal een aantal algemene documenten op de portal staan zoals onze Algemene Voorwaarden, de handleiding van CClaw en actuele informatie rondom onze producten. Maar wij houden u hier bijvoorbeeld ook op de hoogte van updates, informatie rondom jaarafsluitingen, tips en tricks en dergelijke.

Als er iets voor u klaar staat op deze portal wordt u daarover geïnformeerd via de mail. Na inloggen ziet u welk bericht er voor u klaar staat.
Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Oscar Hijink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord