Lexxyn Groep organiseert Roadshows voor Advocaten-, Notaris- en Deurwaarderskantoren

ICT ontwikkelingen volgen zich de laatste jaren snel op. Niet alleen grootschalige ontwikkelingen voor de (nabije) toekomst, maar zeker ook de ICT ontwikkelingen die direct invloed hebben op de dagelijkse praktijk van de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderij staan niet stil. In die dagelijkse praktijk werken vrijwel alle kantoren al met diverse ICT oplossingen, maar zijn dit ook de meest efficiente oplossingen? En is het kantoor volledig op de hoogte van alle mogelijkheden die er zijn om de juiste keuzes te maken op het gebied van ICT? Is het kantoor al (digitaal) veilig ingericht? En heeft men inzicht in de kosten, de investeringen, maar ook de opbrengsten bij het gebruik van de ICT producten?

De Lexxyn Groep organiseert in september 2014 een viertal roadshows om advocatenkantoren, notariskantoren en deurwaarderskantoren vrijblijvend te informeren over het aanbod van producten en diensten die de Lexxyn Groep Partners te bieden hebben. Als marktleider op het gebied van ICT voor de Juridische Praktijk verzorgen de Lexxyn Groep Partners reeds voor vele kantoren de inrichting van de ICT omgeving, het werken in de cloud, de digitale spraakverwerking, de webdiensten en portals, de telecommunicatie en de software voor de financiele administratie en het dossierbeheer. De Lexxyn Groep Partners zijn bij uitstek op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van ICT en de ontwikkelingen in de juridische praktijk.

Naast de Lexxyn Groep Partners: BigHand, Clip Consultants, Devoon, Helder Telecom, ICT Concept en Trivium Software is ook Lexxyn Groep Connectie ICTRecht aanwezig. ICTRecht verzorgt deze middagen een juridisch seminar: "veilig de cloud in". Steeds meer ICT producten en diensten bevinden zich in de "cloud". U kunt er eigenlijk niet meer om heen! In deze sessie krijgen de aanwezigen van de juridisch specialisten van ICTRecht inzicht in de aandachtspunten die er zijn bij werken in de cloud, het borgen van een goede dienstverlening en het afdekken van risico's.

Bent u werkzaam in de Advocatuur, het Notariaat of de Deurwaarderij? Bekijk dan hier het complete programma en schrijf u in voor de roadshows in die in september 2014 voor u worden georganiseerd.

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Hengelo

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Wouter Niesink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord

Wij zijn tevreden gebruikers. Met name over de mogelijkheden die CClaw biedt voor de financiële verslaglegging zijn wij zeer te spreken.

- Clementine Lems, VBTM Advocaten te Rotterdam, Utrecht en Best