Jeroen en Emil rijden de Shitbox Rally voor onderzoek naar kanker

No shit, Emil Stojanov (Programmeur) en Jeroen de Boer (Algemeen Directeur) doen mee aan de Shitbox Rally! Dat betekent dat zij in oktober 3500 kilometer door de binnenlanden van Australië gaan racen. Voor de lol én bovenal om geld in te zamelen voor het goede doel: fundrasing voor onderzoek naar kanker. Helpt u mee?

No shit, Emil Stojanov (Programmeur) en Jeroen de Boer (Algemeen Directeur) doen mee aan de Shitbox Rally! Dat betekent dat zij in oktober 3500 kilometer door de binnenlanden van Australië gaan racen. Voor de lol én bovenal om geld in te zamelen voor het goede doel: fundraising voor onderzoek naar kanker. Helpt u mee?

Oude barrels


In eerste instantie stond in de agenda oktober 2020 rood omcirkeld om af te reizen naar Australië. Corona zorgde voor uitstel, maar gelukkig niet voor afstel. Aanstaande oktober is het dan eindelijk zover! Emil Stojanov en Jeroen de Boer, nemen deel aan de Spring Edition van de Shitbox rally. Ze rijden 3500 kilometer, startend in Mackay en eindigend in Darwin. Alsof dat geen uitdaging genoeg is: ze doen dat in een auto van maximaal 650 euro. Dat noemen ze in een Australië een shitbox, wij hier een oud barrel.

Miljoenen voor onderzoek naar kanker

Deze Rally haalt jaarlijks miljoenen op voor (inter)nationaal onderzoek naar kanker. De grootste uitdaging van deze rally is dat je de afstand aflegt in een auto van maximaal € 650,- door de afwisselende binnenlanden van Australië. Na de finish worden de auto’s geveild. Ook deze opbrengst komt ten bate van het goede doel. Uiteraard, het is een geweldige uitdaging voor Emil en Jeroen, maar ze doen vooral mee omdat ze graag hun steentje bijdragen. Ook zij hebben in hun directe omgeving te maken gehad met de gevolgen van kanker.

Doneren kan snel online

Steunt u de race tegen kanker middels een donatie? Het teamdoel is 8.000 AUS dollar (ongeveer €5.000), dus iedere financiële impuls is welkom. U doet een donatie via de teampagina: https://2021spring.shitboxrally.com.au/double-dutch-ii. Een ander manier van sponsoren is het plaatsen van uw logo of naam op de auto (als u daarmee gezien wilt worden). Hiervoor kunt het beste rechtstreeks contact met ons opnemen.


Alvast onze dank!

Team Double Dutch II
Emil Stojanov en Jeroen de Boer

P.s. alle donaties worden uiteraard ingezet voor het goede doel, niet voor de auto, reis etc.

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Oscar Hijink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord