Gezellige en informatieve Gebruikersdag 2014

Klaar voor de toekomst
Dat tijden gaan veranderen is zeker. Digitalisering, het nieuwe werken, werken in de cloud, tijd- en plaats onafhankelijk. Het zijn zaken waar ook de advocatuur niet aan gaat ontkomen. Wij hebben achter de schermen volop gewerkt aan het verder ontwikkelen van CClaw. En dat presenteerden we op deze zonnige 20 november met trots aan onze klanten.

Zo kwam de webversie van CClaw aan bod. Een product waarmee je kiest voor het werken met het beste van deze 2 werelden. De webversie kan tegelijkertijd en naast de ‘traditionele’ versie gebruikt worden. Zo kan de advocaat bijvoorbeeld onderweg of thuis gebruikmaken van de webversie om een dossier bij te werken of uren te schrijven. Intussen blijven op kantoor de zaken gewoon doorgaan in CClaw met de Word - en Outlook koppeling via de plaatselijke server.

Lancering nieuwe website
Klaar voor de toekomst geldt voor onze klanten maar zeker ook voor onszelf. Zo was onze website verouderd en niet meer actueel. Hoog tijd dus om de website beter te laten aansluiten op wie we zijn en wat we doen. Bezoekers moeten makkelijk kunnen vinden wat zij zoeken. De website moet duidelijk en toegankelijk zijn, net als ons bedrijf. Concreet en simpel. We hebben op deze gebruikersdag met onze klanten de nieuwe website gelanceerd. Neem een kijkje op www.clipconsultants.nl.

Complete bedrijfsvoering met CClaw
Na de pauze zijn de drie producten toegelicht waarmee je als advocatenkantoor je bedrijfsvoering compleet kunt maken. Het gaat dan om:

  • Dossier Online, ons cliëntenportaal.  Dit is de nieuwe manier van communiceren met cliënten. Met Dossier Online deelt u rechtstreeks vanuit CClaw informatie met uw cliënten via het internet.
  • DMS, ons eigen multifunctioneel document management systeem, met full tekst search en de functionaliteit om documenten in –en uit te checken.
  • Dynamic Law Manager, een systeem voor flexibele rapportages. Hiermee wordt business intelligence voor de advocatuur gemakkelijk, flexibel en betaalbaar. Voor de beste beslissingen is betrouwbare informatie immers cruciaal.

Overdragen van het stokje
Buiten alle nieuwe ontwikkelingen van onze producten hebben we deze gelegenheid ook gebruikt om de Stichting Escrow CClaw weer onder de aandacht te brengen. Deze stichting borgt de belangen van de gebruikers van CClaw mocht er onverhoopt iets gebeuren. Mr. Jan van Ravenhorst treed deze middag af als voorzitter en draagt het voorzitterschap over aan mr. Chantal Lemmens. Gebruikers van CClaw die meer informatie willen over de stichting Escrow CClaw kunnen mailen naar info@escrowcclaw.nl. Wij wensen mevrouw Lemmens veel succes!

De ontspannen en informele sfeer zorgde de hele middag voor veel interactiviteit, vragen uit de zaal en discussies. Dank aan eenieder die aanwezig was en een bijdrage heeft geleverd aan deze zeer geslaagde gebruikersdag.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op onze nieuwe website of neem direct contact met ons op! 

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Oscar Hijink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord