Dossier advocatuur nu digitaal beschikbaar in CClaw

Mobiel, veilig en efficiënt werken – 24/7
Waar we als gebruikers allemaal een hekel aan hebben, is het in gebruik nemen van “alweer” een nieuw systeem of softwarepakket. Een goede reden om systemen en oplossingen visueel te laten integreren! Dat is dan ook het uitgangspunt van de samenwerking tussen I-FourC en Clip Consultants. In de praktijk ziet dat er als volgt uit: er is een integratie tussen I-FourC en CClaw, die ervoor zorgt dat een advocaat rechtstreeks bij zijn digitale dossiers kan, zónder vanuit twee systemen te moeten werken. Heel eenvoudig: u kunt direct aan de slag! Alle dossiers en gewenste papieren informatie wordt veilig gedigitaliseerd en op vertrouwde wijze via CClaw ter beschikking gesteld. Hierbij wordt het digitale dossier exact zo weergegeven als het fysieke dossier; dus geen complexe ICT-oplossingen, maar gebruiksvriendelijk en vertrouwd. Op deze manier ontstaat er één compleet overzicht van alle informatie. Informatie raakt niet meer zoek, is veilig en te allen tijde vanuit alle locaties voor geautoriseerde gebruikers raadpleegbaar én bewerkbaar.

Krachten bundelen
Eugene Haarmans, Commercieel Directeur bij Clip Consultants geeft aan: “Op deze manier kunnen wij onze klanten nóg beter ondersteunen en is CClaw een completer pakket. Het biedt ook een perfecte aansluiting voor programma KEI.” Dat wordt bevestigd door Léon Lalieu, CEO bij I-FourC: “We willen klanten op een zo goed mogelijke wijze faciliteren en door samen te werken kunnen we optimaal aan de vraag voldoen. Doordat advocaten de dossiers  via een intuïtieve app kunnen downloaden, zijn de dossiers ook zonder internetverbinding toegankelijk. Dat zorgt voor vrijheid en flexibiliteit; uiteraard wel volgens de hoogste veiligheidsnormen.”

Geïnteresseerd in een demo en/of een passend advies voor uw praktijk? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Voor meer informatie bezoek de websites: www.clipconsultants.nl en www.i-fourc.nl

Clip Consultants en I-FourC zijn beide aanwezig op PLEIT2015. Hét evenement voor ICT in de juridische praktijk. Bezoekt u dit evenement? Dan hopen wij u daar graag te mogen ontmoeten.

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Oscar Hijink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord