Clip Consultants: Zomer nieuwsbrief

Lees hier onze nieuwsbrief van het tweede kwartaal van 2022 terug.

Het is bijna tijd om de hersens weer even op te laden voor de tweede helft van het jaar. Heeft u alles bereikt wat u in de eerste zes maanden heeft willen bereiken? Of zijn er toch zaken die tegen wil en dank "over de zomer heen getild moeten worden"?

Geen drama natuurlijk, maar heeft u dan wel inzicht in hoe uw kantoor er voor staat na deze eerste zes maanden? En wat u nog moet doen om uw doelstellingen voor dit jaar te behalen? Als het antwoord daarop nee is, dan stel ik voor dat u even verder leest. Want in deze nieuwsbrief hebben we een interview opgenomen over Business Intelligence voor de advocatuur: rapportages om de status en toekomst van uw kantoor mee in beeld te brengen.

Ook hebben we, mocht u nog wat meer inspiratie mee de zomervakantie in willen nemen, de nieuwe editie van het Lexxyn Groep magazine Legal&Tech en een paar handige CClaw tips voor u opgenomen in deze nieuwsbrief.

Een mooi streven voor de tweede helft van het jaar als u het mij vraagt: middels Business Intelligence de basis leggen voor uw "data driven" advocatenkantoor van volgend jaar. Namens alle collega's bij Clip Consultants, een hele fijne zomer gewenst!

Eugene Haarmans
Commercieel Directeur Clip Consultants

In deze nieuwsbrief komen o.a. de volgende zaken aan de orde:

  • De aantrekkingskracht van rapportages
  • Tip van Clip: Het corrigeren van verrichtingen in CClaw
  • Tip van Clip: Print to CClaw
  • Tip van Clip: Het verschil: gebruiker vs medewerker
  • Legal&Tech Editie 4

De gehele nieuwsbrief kunt u hier nalezen >>

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Hengelo

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Oscar Hijink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord