Clip Consultants: Winter nieuwsbrief

In deze nieuwsbrief geven we o.a. een paar suggesties hoe u uw kantoor nog efficiënter kunt laten werken.

De eindejaarsdrukte is hopelijk op uw kantoor goed merkbaar. Drukte klinkt nooit goed, maar ik hou er wel van. Dat betekent namelijk dat er wat te doen is, dat er iets gebeurt! Dat u het druk heeft betekent over het algemeen namelijk ook succes.

Vermits u met de juiste dingen bezig bent dan. Dus niet met vervelend administratief werk, of werkzaamheden die u met automatisering efficiënter kunt maken, maar juist met mooi werk. Bijvoorbeeld die cliënt helpen met het sluiten van die laatste prachtige deal, of het positief afronden van die laatste zaak van het jaar.

Uiteraard moeten we ook een beetje op de gezondheid van de geest letten, dus ik hoop dat er tussen de eindejaarsdrukte ook ruimte voor u is om te ontspannen en tot rust te komen. Want voor u het weet is het 1 januari en begint het hele circus natuurlijk gewoon weer opnieuw. Ook in 2022 staan wij weer voor u klaar. Namens al mijn collega's wens ik u hele mooie feestdagen en alvast een geweldig 2022.

Eugene Haarmans
Commercieel Directeur Clip Consultants

In deze nieuwsbrief komen o.a. de volgende zaken aan de orde:

  • Business Intelligence voor de advocatuur: data tastbaar maken;
  • Verslag Legal IT Talks - Het digitaliseren van de financiële administratie;
  • Totaaloplossingen zijn hot! Zet deze trend zich in 2022 door?;
  • Op een veilige manier grote bestanden versturen: hoe doe ik dat?
  • Legal&Tech - Editie 3 is uit!

De gehele nieuwsbrief kunt u hier nalezen >>

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Oscar Hijink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord