Clip Consultants: Voorjaars nieuwsbrief 2022

Lees hier onze nieuwsbrief van het eerste kwartaal van 2022 terug.

Roddelpraat, ik hou er wel van.

Ok, dat moet ik even toelichten denk ik. Als ik met mijn marketing collega bijpraat dan beginnen we altijd even met "de roddels". Zo zijn we het maar gaan noemen, want het zijn natuurlijk helemaal geen roddels, maar gewoon netjes zakelijk een update van wat er allemaal speelt momenteel. Niet alleen op zakelijk vlak maar ook op persoonlijk vlak als dat impact heeft op de organisatie. Ik vind het belangrijk te weten wat er leeft bij mensen zodat ik ze beter kan helpen.

Zo gaat dat namelijk ook bij onze oplossingen: achter ieder probleem op een kantoor gaat een persoon schuil. Een persoon met zijn of haar eigen gedachten, uitdagingen en vragen, en die moeten we verder helpen. Die persoonlijke uitdagingen moet we dan wel kunnen horen, kennen en begrijpen. We maken namelijk geen software, we maken een oplossing voor een probleem. En voor ieder persoon op kantoor is dat weer een ander probleem dat we oplossen. Daarom adviseer ik u: roddel wat vaker (op een beschaafde en gepaste wijze), dan hoort u vaak pas echt welke problemen u voor iemand kunt oplossen of wellicht hoort u iets waar wij u weer mee kunnen helpen.

Eugene Haarmans
Commercieel Directeur Clip Consultants

In deze nieuwsbrief komen o.a. de volgende zaken aan de orde:

  • Referentie interview: Barbara van Kuilenburg BMO Advocaten;
  • Jeroen en Emil rijden de Shitbox Rally voor onderzoek naar kanker;
  • Veilig Mailen met de Rechtspraak.

De gehele nieuwsbrief kunt u hier nalezen >>

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Hengelo

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Oscar Hijink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord