Clip Consultants: nieuwsbrief zomer 2021

Deze keer geen Tip van Clip, maar een traditionele nieuwsbrief met wat korte updates over hetgeen Clip Consultants zich zoal mee bezig heeft gehouden de laatste tijd.

Deze keer geen Tip van Clip, maar een traditionele nieuwsbrief met wat korte updates over hetgeen Clip Consultants zich zoal mee bezig heeft gehouden de laatste tijd.

De afgelopen periode heeft onze focus gelegen op efficiëntie. En dan met name op de vraag of we het 'efficiënt werken' voor onze klanten nog makkelijker kunnen maken. Deze vraag heeft geresulteerd in een drietal integratiemogelijkheden die ik in deze nieuwsbrief graag wat uitgebreider aan u toelicht.

Ook hebben we samen met de Lexxyn Groep, en onze Lexxyn Groep Partners, de tweede editie van het Legal&Tech Magazine uitgegeven.

Tevens heeft onze Stichting Escrow een wijziging gehad in het bestuur, en wil de voorzitter van deze stichting u graag nogmaals uitleggen waarom een stichting t.b.v. het beheer van de source code zo gewenst is.

Zo met de zomer op het oog, rest mij niets anders dan u alvast een prettige vakantie toe te wensen en veel leesplezier.

Eugène Haarmans
Commercieel Directeur Clip Consultants

In deze nieuwsbrief komen o.a. de volgende zaken aan de orde:

  • Efficiënter werken door te integreren;
  • Telefonie koppelen aan CClaw biedt zoveel meer dan alleen gemak;
  • In een handomdraai (grote) bestanden versturen vanuit CCdms;
  • Legal&Tech Magazine | Editie 2;
  • Broncode in beheer bij Stichting Escrow.

De gehele nieuwsbrief kunt u hier nalezen >>

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Oscar Hijink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord