Clip Consultants: nieuwsbrief herfst 2021

In deze nieuwsbrief geven we o.a. een paar suggesties hoe u uw kantoor nog efficiënter kunt laten werken.

De zomer is officieel achter de rug, laten we hopen op nog een beetje een mooie nazomer. Ik vind dit altijd een beetje een vreemde periode, een soort limbo tussen de rust van de zomer en de drukte van het einde van het jaar. Maar daarom juist een mooi moment om ook eens te kijken naar waar u de komende jaren met uw kantoor mee aan de slag wilt gaan.

Zo geven we in deze nieuwsbrief een paar suggesties hoe u uw kantoor nog efficiënter kunt laten werken. Wist u bijvoorbeeld dat we een nieuwe veilige manier hebben ontwikkeld om bestanden te delen vanuit CCdms? En dat u met onze telefonie integratie uw cliëntvriendelijkheid eenvoudig kunt vergroten?

Tot slot, voor wie de blik liever wat verder vooruit werpt hebben wij in samenwerking met Lexxyn Groep gewerkt aan de Benchmark Digitalisering van de Nederlandse Advocatuur. Welke keuzes maken uw vakgenoten op het gebied van ICT en digitalisering? De benchmark is nu te downloaden en een grote bron van inspiratie, al zeg ik het zelf.

Eugène Haarmans
Commercieel Directeur Clip Consultants

In deze nieuwsbrief komen o.a. de volgende zaken aan de orde:

  • Webinar - Legal IT Talks - Financiële administratie;
  • Hijink Advocaten vergroot telefonische cliëntvriendelijkheid;
  • Onderzoek Lexxyn Groep: Nederlandse Advocatuur heeft nog grote winst te behalen in automatisering;
  • Tip van Clip | Veilig documenten ontvangen van uw cliënten.

De gehele nieuwsbrief kunt u hier nalezen >>

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Oscar Hijink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord