Blog: Als het getij verloopt, moet men zijn bakens verzetten

Pas op de plaats
Wij hebben eind november een gebruikersdag (klantendag) gehad, waarbij de focus lag op de nieuwste modules die wij hebben ontwikkeld. Plan was in ieder geval om ieder jaar zo’n middag te organiseren. En wat blijkt het toch weer goed te zijn om de aanwezigen achteraf te vragen wat ze ervan vonden met een simpel vragenlijstje. Met een gemiddelde van een 8 zijn we goed bezig, maar er komen zeker ook nog zaken naar voren waar we iets mee kunnen. Voor de lange en de korte termijn.

Zoals gezegd zijn wij als Clip Consultants veel bezig met nieuwe ontwikkelingen, nieuwe modules, een webversie en andere zaken. Een advocatenkantoor kan zijn bedrijfsvoering compleet en totaal inzichtelijk maken met CClaw.
Het meest opvallende wat nu blijkt uit de evaluatie is dat er eigenlijk ook nog veel behoefte is om de mogelijkheden van het huidige basisprogramma CClaw verder onder de aandacht te brengen. Er zitten nog zoveel functionaliteiten in die nog niet optimaal gebruikt worden. Onbekend maakt onbemind. Uiteraard wisten we wel dat veel gebruikers er misschien niet uit halen wat erin zit, maar het zo op schrift te zien maakt het nog overduidelijker. En een prioriteit voor ons voor volgend jaar. Het jaarplan is in de maak. Hij wordt toch iets anders dan dat we in eerste instantie voor ogen hadden kan ik je zeggen.

En daarmee bedoel ik: als de omstandigheden veranderen, moet je ook andere maatregelen nemen. Je moet dus oog hebben voor nieuwe ontwikkelingen en je daaraan (blijven) aanpassen. Vandaar de titel van deze blog, ook al is het een oud spreekwoord. Het klopt nog steeds als een bus.

Én vooruit blijven kijken
Toch moet je als organisatie absoluut vooruit blijven gaan, innoveren. Dat is ook alert zijn en inspelen op veranderingen. Dus wij ontwikkelen in de tussentijd gewoon verder. Zo hebben we, om maar eens iets te noemen, net bij een eerste kantoor het betalen via Ideal voor hun cliënt gerealiseerd. Dat lijkt geen groot nieuws, maar in de advocatenbranche is dat het zeker wel.

Veel succes een ieder bij het maken van de jaarplannen en het terugkijken op afgelopen jaar. Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een goed en succesvol 2015!

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Oscar Hijink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord