Vijf jaar Lexxyn Groep; groei door ontwikkeling

De behoefte vanuit de juridische markt naar hoogstaande IT-oplossingen en een combinatie daarvan nam toe en groeit vandaag de dag gestaag door. De Lexxyn Groep is zich er dagelijks van bewust dat IT verbetering dient te brengen; het dient uw praktijk naar een hoger niveau te tillen. Om die reden is de Lexxyn Groep continue met al haar medewerkers in beweging om u de kracht van IT te laten ervaren. De Lexxyn Groep is in vijf jaar tijd in vele facetten gegroeid. Zo is het aantal partners toegenomen, het dienstenportfolio uitgebreid en is de basis gelegd voor het Lexxyn Account Team.

Persoonlijk zakendoen
Inmiddels werkt vrijwel ieder juridisch kantoor met minimaal een van de partners van de Lexxyn Groep samen. Met 175 medewerkers staat de Lexxyn Groep voor persoonlijk samenwerken. Deze dagelijkse interactie met relaties en partnerbedrijven is belangrijk om elkaar en klanten scherp te houden. Maar hoe draag je uit dat al deze specialisten een persoonlijk gezicht en een eigen verhaal te vertellen hebben? Wie zijn de bedrijven achter de Lexxyn Groep en wat is hun DNA? Om die reden lanceert de Lexxyn Groep op haar verjaardag, 15 september 2016, de Lexxyn "Let’s Play IT" film. De ‘Let’s play IT’ film biedt een uniek kijkje achter de schermen bij de negen partners van de Lexxyn Groep en laat de persoonlijke ‘touch’ zien die de Lexxyn Groep wil meegeven. Alle enthousiaste Lexxyn Groep partners komen aan het woord. De kijker ervaart hoe de partners hun specialisme in de juridische praktijk toepassen en hoe zij collegiaal samenwerken om juridische werkprocessen te vereenvoudigen.

Het Lexxyn Account Team laat ICT optimaal tot haar recht komen
Met het Lexxyn Account Team is ieder kantoor voorbereid op de toekomst. Het team bestaat uit diverse experts in hun vakgebied. Iedere deskundige uit dit team heeft - naast een brede kennis rondom juridische ICT-vraagstukken - zijn eigen focusgebied. Op deze manier is de Lexxyn Groep in staat adequaat in te haken op ontwikkelingen zoals KEI, datalekken, online samenwerken en procesoptimalisatie. Deze specialisten vertalen trends en mogelijkheden naar specifieke situaties en adviseren kantoren in begrijpelijke taal. Zij zijn de verbinding tussen kantoren, de medewerkers en (potentiele) leveranciers. Ze gaan naast de klant staan en laten ICT weer zijn zoals het bedoeld is: met als doel om ieder kantoor eenvoudig en begrijpelijk te ondersteunen in hun manier van werken. De gezichten en persoonlijke verhalen achter het Lexxyn Account Team worden in de komende maanden uitgelicht.

Kruisbestuiving voor optimale groei
Bij de Lexxyn Groep delen we niet alleen ervaring, maar bovenal kennis. Onderling netwerken en diepgaand sparren zorgt voor direct zichtbare voordelen voor de klant. Intern spiegelen en verbeteren de Lexxyn collega’s elkaar om zo zichzelf en de groep te laten groeien. Zo organiseren de partners van de Lexxyn Groep interne en externe evenementen die over en weer bezocht worden en zorgen zij dat kennis over de gehele groep uitgerold wordt. Ze versterken elkaar met elkaars producten en ideeën, en workshops, cursussen en blogs zorgen voor inspiratie. Er is voelbare interactie, waarmee continu kennis aan elkaar geleverd wordt. Kruisbestuiving bij de Lexxyn Groep betekent groeien: door positieve beïnvloeding en met behulp van het inspireren van personen uit diverse disciplines. Zo krijgt de Lexxyn Groep niet alleen extern, maar ook intern een nog persoonlijker gezicht.

Voor degene die geïnteresseerd zijn naar het gezicht van de Lexxyn Groep bekijk hier vanaf 15 september 12:00 uur de "Let’s Play IT" video.

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Den Haag

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Wat heeft CClaw een fijn DMS-systeem ontwikkeld. Het doet gewoon alles wat er wordt beloofd, maar zorgt er bovenal voor dat het 'weglekken' van uren tot het verleden behoort. Super.

- Mr. Eugène Ong, Claassen Advocaten te Eindhoven

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Wouter Niesink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord

Wij zijn tevreden gebruikers. Met name over de mogelijkheden die CClaw biedt voor de financiële verslaglegging zijn wij zeer te spreken.

- Clementine Lems, VBTM Advocaten te Woerden

Zó snel gewend dat we niet meer weten hoe het oude DMS ook weer werkte!

- Jolanda van Asselt, Axius Advocaten te Veenendaal