Tip van Clip | Zoeken in CClaw (II)

Met deze serie artikelen geven we u handige tips over het gebruik van CClaw of een andere dienst van Clip Consultants. Zo zorgen we ervoor dat u altijd het maximale uit onze software haalt en wellicht handige functionaliteiten ontdekt, die uw dagelijkse werkzaamheden makkelijker maken.

In de vorige Tip van Clip zijn we ingegaan op de tips die u helpen met het zoeken naar dossiers. Maar soms bent u niet op zoek naar een dossier, maar heeft u specifieke data nodig die in een dossier verwerkt zijn.

Tip van Clip:
Zoek naar bepaalde gegevens van een relatie. Via de menubalk ‘Relatie’kunt u via ‘Zoek in relaties’ zoeken naar een relatie dan wel de bijbehorende contactpersoon. Via deze functie kunt u dan ook naar ‘Zoek relatie in dossiers’

Hier kunt u kunt diverse selecties maken zoals postcode, woonplaats, geboortedatum. Via de knop ‘Zoek relaties in dossiers’ krijgt u dan weer de bijbehorende dossiers te zien.


In sommige gevallen zult u in het dossier bijvoorbeeld de referentie van de tegenpartij van uw cliënt vermelden. Wanneer u deze gegevens weer nodig hebt, wilt u waarschijnlijk niet door het gehele dossier scrollen, om deze weer boven water te krijgen.

Tip van Clip:
Zoek naar bepaalde gegevens in het dossier. Via de menubalk Dossier heeft komt u bij de optie Zoeken dossier. Deze functie geeft u de mogelijkheid om op (of op een deel van) de Zaaknaam te zoeken, maar ook om snel een bepaalde referentie op te zoeken.


Ook voor deze zoektips geldt dat u op een gedeeltelijke benaming kunt zoeken door slim gebruik te maken van het sterretje:

*door* : zoek op aanwezigheid van de zoekstring (in dit geval ‘door’) ergens in de naam
door* : zoek op namen die beginnen met de zoekstring
*door : zoek op namen die eindigen op de zoekstring

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Hengelo

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Wouter Niesink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord

Wij zijn tevreden gebruikers. Met name over de mogelijkheden die CClaw biedt voor de financiële verslaglegging zijn wij zeer te spreken.

- Clementine Lems, VBTM Advocaten te Rotterdam, Utrecht en Best