Tip van Clip | Huisstijlautomatisering

"Altijd een consistente opmaak van uw documenten."

Vandaag de dag is digitalisering een veelbesproken onderwerp. Digitalisering kan al in de kleinste dingen zitten. Zo lijkt de digitalisering van een huisstijl wellicht van klein belang, maar dit kan een hoop voordeel opleveren. Met de functionaliteiten van onze Word integratie, is deze vorm van huisstijl automatisering ook nog eens moeiteloos te realiseren. 

Altijd een courante huisstijl
De Word integratie ziet er op toe dat elk stukje correspondentie wat je creëert in, gelijk voorzien is van de juiste huisstijl.  Dat betekent nooit meer printen op fysiek briefpapier om het vervolgens opnieuw in te scannen om te verzenden. Ongeacht wie er achter de knoppen zit, CClaw creëert alle documenten, zoals een voorblad, briefpapier of vervolgpapier altijd volgens de juiste lay-out. 

Tip van Clip:
Wij zorgen ervoor dat jullie briefpapier digitaal beschikbaar komt, vervolgens kan je zelf de juiste logo’s invoegen en eventueel weer verwijderen. Bekijk deze video voor de volledige uitleg.

Digitale handtekeningen
Om de huisstijlautomatisering compleet te maken kan je, indien nodig, alle documenten die je exporteert voorzien van je eigen digitale handtekening.

Ben je ook geïnteresseerd in een complete digitale huisstijl? Neem dan contact met mij op via kevin@clipconsultants.nl of bel 0413 34 8888

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Den Haag

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Wat heeft CClaw een fijn DMS-systeem ontwikkeld. Het doet gewoon alles wat er wordt beloofd, maar zorgt er bovenal voor dat het 'weglekken' van uren tot het verleden behoort. Super.

- Mr. Eugène Ong, Claassen Advocaten te Eindhoven

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Wouter Niesink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord

Wij zijn tevreden gebruikers. Met name over de mogelijkheden die CClaw biedt voor de financiële verslaglegging zijn wij zeer te spreken.

- Clementine Lems, VBTM Advocaten te Woerden

Zó snel gewend dat we niet meer weten hoe het oude DMS ook weer werkte!

- Jolanda van Asselt, Axius Advocaten te Veenendaal