Tip van Clip | Grote documenten versturen in een handomdraai

Met deze serie artikelen geven we u handige tips over het gebruik van CClaw of een andere dienst van Clip Consultants. Zo zorgen we ervoor dat u altijd het maximale uit onze software haalt en wellicht handige functionaliteiten ontdekt, die uw dagelijkse werkzaamheden makkelijker maken.

Voor vrijwel iedere cliënt bouwt u een dossier op. Dit dossier bestaat soms uit tientallen documenten die in grootte variëren van enkele KB’s tot wellicht wel enkele MB’s. Documenten die u wellicht ook weleens zult willen delen met uw cliënt. Over het algemeen geen probleem om dat te doen via MS Outlook, maar als het document groter is dan een bepaalde bestandsgrootte, is verzenden per e-mail vaak geen oplossing meer. Wat doet u dan? Verzenden via WeTransfer? Maar is dat wel veilig?

Tip van Clip

Integreer uw CCdms met de Enterprise Drive oplossing van ICT Concept. Middels deze integratie kunt u gemakkelijk, vanuit MS Outlook, bestanden opgeslagen in CCdms verzenden per e-mail.

Documenten worden niet langer als bijlage verstuurd, maar worden middels een hyperlink toegevoegd aan het e-mailbericht. Hierdoor wordt u niet langer beperkt door de maximale bestandsgrootte van de te verzenden documenten. Desgewenst kunt u de hyperlink ook beveiligen met een wachtwoord en een geldigheidsduur aan de URL meegeven.

WeTransfer (of een soortgelijke oplossing) is hierdoor verleden tijd. Uw cliënt hoeft op deze manier ook geen account meer aan te maken, en vervolgens in te loggen op een externe tool om toch op een veilige manier de benodigde documenten te kunnen ontvangen.


Wilt u meer weten over het integreren van CCdms met de Enterprise Drive oplossing van ICT Concept? Neem dan gerust even contact met mij op via Eugène@clipconsultants.nl.

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Hengelo

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Wouter Niesink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord

Wij zijn tevreden gebruikers. Met name over de mogelijkheden die CClaw biedt voor de financiële verslaglegging zijn wij zeer te spreken.

- Clementine Lems, VBTM Advocaten te Rotterdam, Utrecht en Best