Tip van Clip | Grip op uw dagelijkse werkzaamheden

Met deze serie artikelen geven we u handige tips over het gebruik van CClaw of een andere dienst van Clip Consultants. Zo zorgen we ervoor dat u altijd het maximale uit onze software haalt en wellicht handige functionaliteiten ontdekt, die uw dagelijkse werkzaamheden makkelijker maken.

Soms zijn er van die dagen waarop u bergen werk verzet, onafgebroken aan één stuk doorwerkt, wellicht zelfs vergeet te lunchen, om vervolgens aan het einde van de dag tot de conclusie te komen dat het aantal uren wat u gewerkt heeft, niet opweegt tegen de uren die u kunt declareren. Jammer en volgende keer beter? Of kunt u hier iets aandoen om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen?

Tip van Clip:

Maak gebruik van de rapportage mogelijkheden binnen Dynamic Law Manager (CCdlm).

Door deze tool goed in te richten, krijgt u inzicht in uw dagelijkse werkzaamheden aan de hand van een eenvoudige en overzichtelijke rapportage. Zo heeft u snel inzicht in het aantal uren wat u daadwerkelijk geschreven heeft, het aantal nieuw binnengekomen dossiers, het actuele overzicht debiteuren/crediteuren en meer zoals in onderstaande screenshots te zien is.

Bovendien kunt u binnen CCdlm een signaalfunctie activeren waardoor u direct een melding ontvangt zodra, bijvoorbeeld uw declarabele uren, een vooraf bepaalde ondergrens bereiken.

Wilt u weten hoe u in 7 stappen een dergelijke Business Intelligence tool kunt implementeren? Lees dan dit blog. En heeft u nog meer vragen over CCdlm of de mogelijkheden van deze tool? Neem dan gerust contact met mij op via Eugène@ClipConsultants.nl of via 0413 - 34 88 88

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Hengelo

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Wouter Niesink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord

Wij zijn tevreden gebruikers. Met name over de mogelijkheden die CClaw biedt voor de financiële verslaglegging zijn wij zeer te spreken.

- Clementine Lems, VBTM Advocaten te Rotterdam, Utrecht en Best