Tip van Clip | Eenvoudige begroting per medewerker

Met deze serie artikelen geven we u handige tips over het gebruik van CClaw of een andere dienst van Clip Consultants. Zo zorgen we ervoor dat u altijd het maximale uit onze software haalt en wellicht handige functionaliteiten ontdekt, die uw dagelijkse werkzaamheden makkelijker maken.

Soms kan het lastig zijn om de voortgang van één van uw medewerkers te monitoren. Hoeveel tijd spendeert iemand bijvoorbeeld aan een bepaald dossier? En wellicht vraagt u zich ook af welke dossiers er per persoon nog openstaan?

Tip van Clip

Creëer overzicht door per medewerker een eenvoudige begroting op te stellen. Een dergelijk overzicht hanteert altijd de standaard startdatum van 1 januari. Daarom leent met name deze periode, het begin van een nieuw boekjaar, zich bij uitstek om een dergelijke begroting op te stellen.

Door periodiek te kijken naar de voortgang m.b.t. de geschreven tijd, de gedeclareerde omzet, de stand van het onderhanden werk en de openstaande posten, kunt u een situatie creëren waarbij u gaande het jaar niet voor verrassingen komt te staan.

Hoe u een dergelijke begroting inricht, kunt u terugzien in onderstaande video:


Mocht u naar aanleiding van deze video nog vragen hebben, neem dan gerust even contact met mij op. Dat kan telefonisch op: 0413 348 888 of via e-mail: Eugene@ClipConsultants.nl

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Hengelo

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Wouter Niesink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord

Wij zijn tevreden gebruikers. Met name over de mogelijkheden die CClaw biedt voor de financiële verslaglegging zijn wij zeer te spreken.

- Clementine Lems, VBTM Advocaten te Rotterdam, Utrecht en Best