Tip van Clip | Documenten zoeken in CCdms

"Documenten zoeken; een speld in een hooiberg of toch niet?"

Door de jaren heen worden er uiteraard nogal wat documenten opgeslagen. Het liefst netjes geordend in een dossier met daaronder een aantal submappen. Mail, correspondentie, stukken noem ze maar op. Hartstikke gemakkelijk, want een geordend systeem verkleint natuurlijk de zoektijd naar een document.

Maar toch, hoe geordend uw systeem ook is, soms kunt u wel wat extra hulp gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer u op zoek bent naar een specifieke overeenkomst. U navigeert naar een dossier en opent de desbetreffende sub map. Wat zie u? Zestien overeenkomsten met nagenoeg dezelfde naam, dus geen aanknopingspunten! Er zit niks anders op dan document voor document te openen, totdat u erachter komt dat de overeenkomst die u zoekt toch in een andere submap is opgeslagen. Dat kan natuurlijk wel makkelijker.

De Tip van Clip:
De Full Text Search zoekoptie van CCdms geeft u de mogelijkheid de hele database aan documenten te doorzoeken. Het juiste document wordt binnen no-time gevonden. Gegarandeerd!

Waarom?
Elk document dat opgeslagen wordt in het CCdms, wordt namelijk in zijn geheel geïndexeerd. Dat wil zeggen dat elk stukje tekst in het document wordt gescand en opgenomen in de database. Dit geeft u de mogelijkheid om naar woorden - of een combinatie daarvan - in het document te zoeken. Het vergroot de zoekopties en verkleint de zoektijd aanzienlijk.

Benieuwd hoe het werkt? Bekijk dan hier de video!

En heeft u nog aanvullende vragen? Dan ben ik bereikbaar via: kevin@clipconsultants.nl of bel 0413 34 8888

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Hengelo

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Wouter Niesink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord

Wij zijn tevreden gebruikers. Met name over de mogelijkheden die CClaw biedt voor de financiële verslaglegging zijn wij zeer te spreken.

- Clementine Lems, VBTM Advocaten te Rotterdam, Utrecht en Best