Software voor de advocatuur: één app is geen app

Uw opties

Wanneer u met nieuwe software gaat werken dan heeft u in de basis de keuze uit drie opties:

  1. Alle ICT in eigendom
  2. ICT als dienst bij een cloud provider - ook wel bekend als server based in een private of hybrid cloud, of Desktop as a Service
  3. Software as a Service - ook wel bekend als SaaS of web based in een public cloud

Elke optie kent zijn eigen specifieke voor- en nadelen, functionele mogelijkheden en beperkingen en kostenplaatje. Wilt u weten wat deze opties exact inhouden en wat de voor- en nadelen hiervan zijn? Download dan ons gratis e-book ‘To cloud or not to cloud? Zorgeloos kiezen voor juridische professionals.’

Server – of webbased?
Er van uitgaande dat de cloud voor u een valide optie is: voor welke cloud kiest u dan? Bij de eerdergenoemde Software as a Service applicaties ligt een aantal mogelijke risico’s op de loer. Een van de grote mogelijke nadelen is het feit dat deze specifieke en vaak beperkte functionaliteit levert, die slechts een deel uitmaakt van alle functies die uw medewerkers nodig hebben. Want u wilt waarschijnlijk niet alleen in de applicatie kunnen werken, maar ook naadloos switchen naar uw bekende Office applicaties. En wellicht wilt u niet alleen in de cloud, maar ook lokaal binnen het kantoor documenten opslaan.

Begin met het eind voor ogen
Software is geen doel op zich, maar een essentieel hulpmiddel om te komen tot fatsoenlijke gecentraliseerde digitale dossiervorming. Daar is bij de meeste kantoren veel meer voor nodig dan een enkele applicatie in de browser. ICT wordt namelijk pas echt waardevol wanneer informatie en (Office) documenten naadloos tussen alle applicaties kunnen worden gedeeld en gekoppeld. Om echt effectief en efficiënt te kunnen werken, is een integrale aanpak dus essentieel.

Desktop as a Service
Daarom kunt u onze CClaw software op uw eigen servers (laten) installeren, of gebruik maken van CCweb: de web gebaseerde versie van CClaw. Deze draait – net als alle andere binnen uw kantoor gebruikte applicaties – binnen een Desktop as a Service. Beide kunnen volledig worden geïntegreerd met uw financiële administratie en gekoppeld met uw Office applicaties. Hierdoor kunt u altijd zorgeloos kiezen voor de manier waarop uw kantoor het beste functioneert – met maximale flexibiliteit en controle. En blijven werken op exact dezelfde manier zoals u altijd al gewend was te werken.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de voor- en nadelen, business case en total cost of ownership van de diverse mogelijkheden om een goed gefundeerd besluit te kunnen nemen? Download dan ons gratis e-book ‘To cloud or not to cloud? Zorgeloos kiezen voor juridische professionals.’ Of neem contact met ons op voor meer informatie over onze aanpak en oplossingen, of een vrijblijvende demo.

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Hengelo

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Wouter Niesink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord

Wij zijn tevreden gebruikers. Met name over de mogelijkheden die CClaw biedt voor de financiële verslaglegging zijn wij zeer te spreken.

- Clementine Lems, VBTM Advocaten te Rotterdam, Utrecht en Best