Persbericht PLEIT2014

PLEIT2014, dit jaar op dinsdag 7 oktober in DeFabrique in Utrecht, schenkt dit jaar volop aandacht aan de digitalisering in de juridische praktijk en nieuwe wet- en regelgeving. Op de vernieuwde website presenteert PLEIT een uitgebreid en inhoudelijk programma.

Actuele hoofdthema’s
De organisatie van PLEIT slaagt erin ieder jaar opnieuw de speerpunten en actualiteit voor de sector te vangen in vijf hoofdthema’s. Speciaal uitgelicht dit jaar zijn digitalisering, wet- en regelgeving en IT-kennismanagement. 

Het programma omvat een breed palet inhoudelijke sessies. Variërend van een duo lezing door het Ministerie van Veiligheid en Justitie en de Raad voor de Rechtspraak over Programma KEI, een lezing over grensoverschrijdende digitale procedures (E-Justice) en de impact van digitalisering. Toonaangevende partners werken ook dit jaar weer mee aan deze kennisdag over ICT voor juristen. 

Nieuwe huisstijl
Voor deze derde editie heeft de huisstijl van PLEIT een complete update gekregen, passend bij het platform waartoe PLEIT inmiddels is uitgegroeid. Op de nieuwe website zijn naast het programma, boeiende video’s te vinden waarin juristen aan het woord gelaten worden. Hen wordt de vraag gesteld waarom PLEIT2014 zo belangrijk is voor de juridische sector, welke thema’s aan de orde komen en hoe zij de eerdere edities van PLEIT ervaren hebben. Ook het blog, praktische informatie over PLEIT2014 en informatie over de sprekers en gespreksleiders is terug te vinden op deze visueel aantrekkelijke nieuwe site. In het programmaonderdeel kan men per hoofdthema het programma raadplegen en zich vervolgens inschrijven.

Inschrijven voor PLEIT2014
Bezoekers van PLEIT2013 en voorinschrijvers hebben begin juli een persoonlijke uitnodiging ontvangen met een persoonlijke inlogcode. Inmiddels zijn er al enkele tientallen inschrijvingen binnengekomen. De reacties vanuit de markt zijn volgens de organisatie overweldigend. Het aantal voorinschrijvingen lag op hetzelfde niveau als vorig jaar, terwijl bezoekers van PLEIT2013 zich niet hoefden in te schrijven. Geïnteresseerde juristen die zich niet voor ingeschreven hebben of die in 2013 niet aanwezig zijn geweest, kunnen zich via de website gewoon inschrijven. Uiteraard zolang er toegangskaarten beschikbaar zijn.

Meer informatie over dit persbericht of PLEIT2014: T: 088 002 84 99 | E: info@pleit.nl | W: www.pleit.nl

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Hengelo

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Wouter Niesink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord

Wij zijn tevreden gebruikers. Met name over de mogelijkheden die CClaw biedt voor de financiële verslaglegging zijn wij zeer te spreken.

- Clementine Lems, VBTM Advocaten te Rotterdam, Utrecht en Best