Oproep: help onze dienstverlening te verbeteren!

Clip Consultants is onderdeel van de Lexxyn Groep. Lexxyn Groep is trots op het niveau van haar dienstverlening voor de juridische sector. Door gebruik te maken van de kennis en ervaring van onze partners, en deze te bundelen, zijn we in staat om de ondersteuning te bieden die aansluit op uw behoeften. 
Om zeker te zijn dat we tijdig inspelen op uw behoeftes, en om u de mogelijkheid te bieden om aan te geven wat u nog mist of wat er nog beter kan, verricht HBO stagiair Noud Kleine Schaars een onderzoek ten aanzien van het product- en marketingbeleid. 

 

U kunt ons helpen onze dienstverlening te verbeteren door het invullen van de enquête die zich op de Lexxyn site bevindt. Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 5 minuten en is anoniem.

Hartelijk dank!

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Hengelo

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Wouter Niesink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord

Wij zijn tevreden gebruikers. Met name over de mogelijkheden die CClaw biedt voor de financiële verslaglegging zijn wij zeer te spreken.

- Clementine Lems, VBTM Advocaten te Rotterdam, Utrecht en Best