Lexxyn Partners nauw betrokken bij programma KEI

In de route naar de eerste stap -waarbij advocaten zijn betrokken- worden partijen een beetje onrustig. Voor Lexxyn zaak om betrokken te blijven en constructief mee te denken.

In het kader van het programma KEI organiseert de Nederlandse Orde van Advocaten op 2 juli een bijeenkomst voor betrokken partijen met betrekking tot het tot stand brengen van een system2system koppeling voor de advocatuur met de Rechtspraak. Onder meer Clip ConsultantsTrivium Software en Epona Legal, de Lexxyn Partners die mogelijk een rol zullen spelen bij de uitwisseling van documenten en berichten met de Rechtspraak, zullen hun klanten vertegenwoordigen bij deze bijeenkomst.

Na de bijeenkomst houden we u uiteraard op de hoogte van de vorderingen op dit vlak. Daarnaast krijgen klanten via de betrokken partijen te zijner tijd meer informatie. Intussen zetten we ons op positieve wijze in om een bijdrage te leveren aan het welslagen van het project!

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Hengelo

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Wouter Niesink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord

Wij zijn tevreden gebruikers. Met name over de mogelijkheden die CClaw biedt voor de financiële verslaglegging zijn wij zeer te spreken.

- Clementine Lems, VBTM Advocaten te Rotterdam, Utrecht en Best