Legal Eagle stopt. Kom naar de Lexxyn Groep ‘Legal Eagle’ bijeenkomsten!

Een alternatieve vliegroute

Legal Eagle

SDU heeft gecommuniceerd per juli 2018 te stoppen met Legal Eagle. Spijtig voor de vele gebruikers die hierdoor een nieuwe koers dienen te bepalen. Een route die afhankelijk is van vele factoren zoals werkprocessen, doelstellingen, IT-omgeving - en de toekomstvisie daarop - en budget. Wenst u lokaal of in de cloud te werken? Een gesloten database of liever een ‘open source’ applicatie? En op welke functionaliteiten dient de focus te liggen? Welke rol speelt digitaal procederen hierbij? 

Zomaar wat vragen, waarvan de antwoorden allesbepalend zijn voor het maken van uw persoonlijke én toekomstbestendige keuze. Vlieg niet standaard mee op de vleugels van anderen, maar gun uzelf de tijd om uw eigen koers te bepalen. Er is keuze genoeg voor ieder kantoor, onafhankelijk van grootte en budget. Dit bewijst de Lexxyn Groep graag in twee bijeenkomsten die zij speciaal voor Legal Eagle gebruikers organiseren. Tijdens deze ‘Legal Eagle’ bijeenkomsten geven zij kantoren lucht én bagage om met volle overtuiging de juiste keuze te maken.

Kom naar de Lexxyn Groep ‘Legal Eagle’ bijeenkomsten
Praktijkmanagementsystemen hebben de afgelopen jaren sterke ontwikkelingen doorgemaakt. Zo staan steeds vaker niet de software zelf, maar werkprocessen en de cliënt centraal. Om het juiste kader voor u te scheppen is het aan te raden eerst een gedegen inventarisatie te maken van uw wensen, alvorens een analyse te maken van het aanbod en de functionaliteiten per pakket. Immers, elke vogel zingt zoals hij gebekt is.

Maar dit hoeft u niet alleen te doen. De Lexxyn Groep is de uitgesproken partner om te sparren over alle mogelijkheden die voorhanden zijn. Naast het feit dat de Lexxyn Groep zelf een scala aan oplossingen onder haar vleugels heeft (CClaw, FORTUNA en NEXTmatters) heeft zij met vrijwel alle aanbieders in deze markt meer dan eens samengewerkt. Hierdoor kent de Lexxyn Groep de markt op haar duimpje.

Kom op 26 of 31 oktober naar Eindhoven of Utrecht en schuif vrijblijvend aan bij een ‘Legal Eagle bijeenkomst. Hier informeert de Lexxyn Groep u graag kosteloos over alle alternatieven en interessante overstapmogelijkheden.

Vlieg mee en kijk voor meer informatie, om u aan te melden voor een van de bijeenkomsten of voor een afspraak bij u op kantoor op: https://lexxyn.nl/LegalEagle

 

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Hengelo

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Wouter Niesink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord

Wij zijn tevreden gebruikers. Met name over de mogelijkheden die CClaw biedt voor de financiële verslaglegging zijn wij zeer te spreken.

- Clementine Lems, VBTM Advocaten te Rotterdam, Utrecht en Best