I-FourC sluit aan bij de Lexxyn Groep

De Lexxyn Groep is een groep samenwerkende bedrijven die ICT diensten leveren binnen de juridische sector: de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderspraktijk. De gebundelde ervaring en collegiale samenwerking van de partners maakt de Lexxyn Groep tot dé kennispartner voor kleine, middelgrote én grote ondernemingen in de juridische sector. De producten en diensten van I-FourC zijn een  toevoeging  aan en uitbreiding van het bestaande portfolio van de Lexxyn Groep Partners. De Lexxyn Groep bestaat reeds uit: BigHand, Clip Consultants, Cloud Concept, Devoon, Epona, Helder Telecom, ICT Concept, Scan Service Nederland en Trivium Software. De diensten die voorheen via Scan Service Nederland werden geleverd zullen opgaan in I-FourC.

I-FourC is een Limburgs bedrijf, dat zich specialiseert in papieren informatie ontsluiten in de digitale wereld. Als specialist op het gebied van digitalisering, archivering en ICT oplossingen die papierloos werken ondersteunen, is I-FourC een mooie en waardevolle toevoeging voor de Lexxyn Groep. Digitalisering is op dit moment een veelbesproken onderwerp in de juridische branche, waarbij de veiligheid van waardevolle informatie  een grote rol speelt. I-FourC adviseert en ondersteunt bedrijven om de overstap naar een efficiënte digitale werkomgeving zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen. Voorbereidend op ontwikkelingen, zoals het programma KEI, zijn we met elkaar in staat de juridische praktijk gezamenlijk gedegen oplossingen te bieden.

CEO van I-FourC, Léon Lalieu over deze nieuwe ontwikkeling: “We zijn erg enthousiast over deze samenwerking, omdat wij ervan overtuigd zijn dat we elkaar kunnen versterken. Door een compleet pakket te kunnen aanbieden in deze sector, kan er snel geschakeld worden en kunnen op effectieve wijze goede oplossingen voor klanten gerealiseerd worden. Ik ben van mening dat samenwerking de sleutel tot succes is en met deze gedreven club van specialisten zijn we in staat een totaalplaatje te leveren.”

Dit wordt bevestigd door Ben van Hengstum, Partner van de Lexxyn Groep: “In het verleden hebben we digitalisering en opslag van bestaande archieven in eigen beheer en op kleine schaal voor klanten uitgevoerd. Daarom weten we dat gewerkt wordt met zeer gevoelige gegevens. En dat het bovendien secuur en in een beveiligde omgeving uitgevoerd moet worden. Op grote schaal vereist dat een professioneel en gecertificeerd proces. Dat is noodzakelijk voor onze doelgroep. We zijn daarom heel blij dat I-FourC aansluiting heeft gevonden bij de Lexxyn Groep en dat zij deze taken op zich neemt. We zien grote kansen voor onze klanten en partners en ontvangen onze collega’s van I-FourC dan ook met open armen!”

I-FourC en de partners van de Lexxyn Groep, zijn ervan overtuigd door deze ontwikkeling, de juridische sector nog beter te kunnen voorzien op ICT gebied.

Meer informatie over de producten en diensten van I-FourC vindt u op www.i-fourc.nl.

 

 

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Hengelo

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Wouter Niesink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord

Wij zijn tevreden gebruikers. Met name over de mogelijkheden die CClaw biedt voor de financiële verslaglegging zijn wij zeer te spreken.

- Clementine Lems, VBTM Advocaten te Rotterdam, Utrecht en Best