Evaluatie PLEIT2014 bevestigd succes

Bezoekers, standhouders en ambassadeurs hadden ruim een maand lang gelegenheid via het online evaluatieformulier en tijdens telefonische evaluatiegesprekken hun feedback te geven. Zeer waardevolle informatie om van een volgende editie van PLEIT wederom een succes te maken. Ruim 33% van alle aanwezigen heeft de evaluatie ingevuld. Vanaf deze plek daarvoor nogmaals heel hartelijk bedankt!

Hoewel er zeker punten van verbetering zijn genoemd en her en der een kritische noot viel, scoorde PLEIT2014 bijzonder hoog. Eerder al noemden we de lat die in 2013 reeds was gelegd. Met scores als uitstekend en goed boven de 95% voor PLEIT2014 lijkt dat meer dan geslaagd! Meer ingezoomd op de onderdelen: het voortraject, het dagprogramma, de sprekers en de locatie scoorden allemaal uitstekend en goed bij ruim 90% van de bezoekers, hierbij partners en ambassadeurs niet meegerekend. De score voor organisatie was met meer dan 70% uitstekend en 30% goed verreweg het hoogste. Een mooi uitgangspunt voor PLEIT2015.

Wat waren enkele reacties? Een bloemlezing vindt u in deze infographic. Plus diverse andere leuke weetjes naar aanleiding van de evaluatie van een zeer succesvol PLEIT2014. Graag tot volgend jaar!

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Hengelo

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Wouter Niesink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord

Wij zijn tevreden gebruikers. Met name over de mogelijkheden die CClaw biedt voor de financiële verslaglegging zijn wij zeer te spreken.

- Clementine Lems, VBTM Advocaten te Rotterdam, Utrecht en Best