Blog: Wie is mijn claqueur?

Misschien vraag je je af wat een claqueur is. Volgens wiki: “gehuurde toejuicher bij een voorstelling” En dat is waar ik het over wil hebben: het vinden van de juiste claqueur. Nu spreken we tegenwoordig meer van ‘ambassadeur’ en die is natuurlijk nooit ingehuurd maar geheel vrijwillig. Als het goed is.

Beslissingstraject
Want welke commerciële trajecten je ook doet, er zijn altijd meerdere partijen betrokken. Voor ons als softwareleverancier voor juridisch Nederland zijn niet alleen de advocaten, administratief medewerkers en de secretaresses van het advocatenkantoor onderdeel van het beslissingstraject. Denk ook eens aan hun toeleveranciers, de betrokken ICT-bedrijven en de accountant. Ook zij hebben een belangrijke stem in dit traject.

Om die externe medebeslissers op de hand te krijgen organiseren wij na de zomer voor die doelgroep informatiesessies. En wij hebben onlangs bij een accountantskantoor (de accountant van enkele klanten van ons) een informatieve trainingssessie georganiseerd. Zij hadden als doel om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden van CClaw en zodoende meer toegevoegde waarde te kunnen leveren aan hun klanten. Voor ons was mede van belang: Wie zijn zij? Wat beweegt hen? En hoe kunnen wij deze accountant ontzorgen waardoor zij CClaw met een gerust hart kunnen aanbevelen bij meerdere van hún klanten.

Gebruik je ambassadeurs!
Maar ook je beste klanten zullen vrijwel automatisch gewillig zijn om bij concullega’s jou als leverancier aan te bevelen. Gebruik die ambassadeurs. En koester ze. En dat gaat verder dan alleen een quote op de website.

Wie is uw claqueur? 

  

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Hengelo

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Oscar Hijink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord