Blog: Lief fysiek dossier, jarenlang was jij mijn maatje..

‘Veel kantoren hebben moeite om de digitaliseringsslag te maken’ zegt Eugene Haarmans, commercieel directeur van Clip Consultants. ‘De digitaliseringsslag is voor velen een zware opgave, terwijl dat helemaal niet hoeft. Door onze combinatie van CClaw, Word, Outlook, een goede scanoplossing én wat doorzettingsvermogen komt u tot een volledig papierloos kantoor. Onderstaand heb ik een aantal voordelen en tips voor u op een rijtje gezet.’

1. Betrek uw medewerkers bij het voorproces
Door uw medewerkers bij de voorbereidingen te betrekken, krijgt u gemakkelijker alle neuzen dezelfde kant op. Zo is het niet meer ‘uw project’ maar ‘ons project’. Bovendien kunt u meteen duidelijk maken wat de voordelen voor hen zullen zijn.

2. U creëert transparantie
Met een slimme inrichting van uw ICT creëert u transparantie en effectiviteit in het bedrijfsproces. Elke medewerker kan snel en in één oogopslag zien wat de status of inhoud van een dossier is.

3. U behoudt snelheid
Samenwerken in dossiers? Dat kan! Zo kunt u uw klanten sneller bedienen, wanneer en waar u maar wilt.

4. U bespaart kosten
Volledig digitaal werken betekent besparen op zaken als portokosten, papier, toners, printers én uren. Toch maar de procentuele kantooropslag afschaffen?

5. U reduceert het aantal fouten
Samenwerken in een ICT-omgeving is minder foutgevoelig. Er zijn diverse tools in CClaw aanwezig die ervoor zorgen dat fouten snel worden gesignaleerd en gecorrigeerd. Ook is de kans op het kwijtraken van belangrijke informatie nihil.

6. U optimaliseert de documentenstromen
Door het dossier op één centrale plek op te slaan, hoeft u niet meer te zoeken naar de juiste informatie. Daarnaast kunnen dossiers volledig veilig op een smartphone of tablet geüpload worden.

Het is hoog tijd
Er zijn simpelweg geen redenen meer om het digitaliseringsproces niet bovenaan de agenda te zetten. Digitaal dossierbeheer wordt onmisbaar in onze branche. Zeker gezien de ontwikkeling van KEI, maar vooral ook vanwege alle voordelen voor uw bedrijfsvoering. Nieuwsgierig naar hoe wij u verder kunnen helpen? En hoe u digitaal werken bij u op kantoor invoert? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op met Clip Consultants en we spreken elkaar snel.

Dag fysiek dossier, het was leuk zolang het duurde!

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Hengelo

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Wouter Niesink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord

Wij zijn tevreden gebruikers. Met name over de mogelijkheden die CClaw biedt voor de financiële verslaglegging zijn wij zeer te spreken.

- Clementine Lems, VBTM Advocaten te Rotterdam, Utrecht en Best