Blog: Informatie is munitie

Optimaliseren is een eitje

Tja, dat klinkt logisch en het ís ook logisch. Toch zie ik nog vaak dat er met name op het gebied van software kansen worden gemist. Een goed softwaresysteem creëert rust, overzicht, grip, efficiency én stelt u in staat uw tijd vooral te besteden aan uw vak. Voor uw collega’s geldt natuurlijk hetzelfde en zie daar de gigantische optimalisatie die plaatsvindt!

Wij van Clip Consultants zijn de hele dag maar met één ding bezig: de optimale digitale ondersteuning van advocatenkantoren verder te optimaliseren. Ons systeem wordt steeds slimmer en efficiënter, zodat u steeds beter in staat wordt gesteld uw belangrijke werk te doen.

Informatie is munitie
Voor advocaten is informatie cruciaal. Die moet u dan wel snel kunnen (terug)vinden. Het is allang niet meer zo dat er in dozen archiefdossiers gezocht moet worden naar informatie van eerdere zaken, of naar correspondentie in geprinte e-mails. Toch is het nog steeds niet zo dat elke advocaat zijn of haar informatie met één druk op de knop weet te vinden. En dat zou simpelweg wel het geval kunnen zijn. Om echt kosten te kunnen besparen is het van belang dat uw software zodanig is ingericht dat u hier maximale informatie uit krijgt. Elke advocaat zou mijns inziens met een goed Document Management Systeem (DMS) moeten werken.

Wat is een DMS?
Met een DMS worden documenten digitaal opgeslagen in een centrale database. Vanuit dit centrale opslagpunt kunnen medewerkers snel documenten vinden, delen en aanpassen. Verschillende personen kunnen tegelijkertijd in hetzelfde document werken. Met versiebeheer kan worden nagegaan wie welke aanpassingen heeft gedaan. Een DMS verhoogt de vindbaarheid van documenten en verhoogt de effectiviteit van uw bedrijfsprocessen.

Betaalbaar door integratie
Niet te betalen, denkt u? Als u het apart bij een DMS-specialist moet aanschaffen, kan een dergelijk systeem erg kostbaar zijn. Gelukkig hebben wij een DMS ontwikkeld dat volledig met onze bestaande software is geïntegreerd. Dat scheelt behoorlijk in de kosten.

Een must voor KEI
Digitaal werken met zo’n DMS is een must voor kantoren die regelmatig procederen. Want uw eigen CClaw Document Management Systeem wordt rechtstreeks aangesloten op de digitale omgeving van de Rechtspraak. Wij maken gebruik van de koppeling van de systemen via het zogeheten aansluitpunt. Zo verloopt de gegevensuitwisseling met de Rechtspraak efficiënter.

Onderdeel van CClaw
Ons DMS is een volledig geïntegreerd onderdeel van ons softwaresysteem voor de advocatuur: CClaw. Eén van de meest beproefde systemen in de markt. En het mooie is: het wordt elke dag een stukje beter.

Wat onze klanten zeggen:

CClaw is absoluut gebruiksvriendelijk!

- Otto Meijnen, Van Veen Advocaten te Ede

In één zin: wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met en toegankelijkheid van Clip Consultants!

- Louise Hardeman, Advocatenkantoor Dijkgraaf B.V. te Hengelo

Met behulp van het DMS van Clip Consultants werken wij nu volledig papierloos. Het werkt eenvoudig, snel en buitengewoon intuïtief.

- Mr. Piter van Zandbergen, Defenz Advocaten te Drachten

De manier waarop Clip Consultants met klanten omgaat, de snelheid van reageren en de kennis van zaken vormen een grote meerwaarde voor het gebruik van CClaw.

- Mr. H.L. van der Aa, Aelan Advocaten te Utrecht

Zeer tevreden over CClaw. Het is een compleet programma, met de back-up van uitstekende support.

- Wouter Niesink, Hijink Advocaten te Arnhem / Nijmegen

We zijn eigenlijk over heel veel dingen enthousiast. CClaw werkt gewoon heel plezierig. Maar vooral de ‘Clip-mensen’ maken voor ons het verschil!

- Corrie Tersteeg, Bots van Ravenhorst te Utrecht

Er wordt goed meegedacht, de lijnen zijn kort, er is geen afstandelijke helpdesk. We kennen elkaar en dat werkt erg plezierig. Persoonlijk ben ik erg blij met het digitaal declareren. Dat zorgt voor een zeer snel declaratieproces en zeker, mede door het gebruik van Ideal, ook voor snellere betalingen. 

- Doke Maris, Scholtens Advocaten te Emmeloord

Wij zijn tevreden gebruikers. Met name over de mogelijkheden die CClaw biedt voor de financiële verslaglegging zijn wij zeer te spreken.

- Clementine Lems, VBTM Advocaten te Rotterdam, Utrecht en Best